Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

BOLVADİN 100.YIL HATİCE BAYRAM KILINÇ ORTAOKULU

Telefon : 0(272)612 42 46
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://haticebayramkilincortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Taşağıl Mahallesi Hekimoğlu Caddesi No54
VİZYON : Çağdaş değerlerle donanmış, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, özgüven sahibi, kendini rahat ifade edebilen, milli ve manevi değerlere saygılı ve bu değerleri koruyup geliştirmeye çaba gösteren, akıl ve bilimi ön planda tutan, çevre bilinci gelişmiş bireylerden oluşmuş bir geleceğe katkı yapabilmek. Bunun yanında öğrenmenin sadece okul döneminde değil, tüm yaşamı boyunca devam eden bir süreç olduğunu benimsemiş, öğrenmeyi öğrenmiş; kendilerine özgü ilgileri, üstünlükleri, beceri ve yetenekleri keşfedilmiş ve bu alanda gelişmeleri teşvik edilmiş, hayata ve üst öğretime hazır; sosyal bilinci gelişmiş, çevre sorunlarına duyarlı bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Okulumuz, ülkemizin ve milletimizin temel değerlerine ve stratejik hedeflerine uygun eğitim sunmak, ülkemiz ve dünya gerçeklerine duyarlı, kültürel olarak donanımlı araştırıcı ve üretici bireyler yetiştirmek, temelinde aklın ve bilimin yer aldığı genel aydınlanmaya katkıda bulunmak; insanlığın gelişimine ve evrensel ilerlemeye katkı sağlamak misyonunu üstlenmiştir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :9
Öğrenci :72
Derslik :8
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1300
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : Giriş Saati:08:30 Çıkış Saati:15:45
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğal gaz
Servis : Servis Bulunmamaktadır.
Ulaşım : Bolvadin merkezden Bolvadin Dr. Halil İbrahim Özsoy Devlet hastanesine giderken karayokuş yoluna dönüş yapınız. Hekim oğlu caddesine vardığınızda okul karşınızda yer alacaktır.
Yerleşim Yeri : Taşağıl 100. Yıl ilkokulu ile aynı bahçeyi paylaşmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezinde
Kontenjan Bilgileri : 320
Sportif Etkinlikler : Okulumuz bahçesinde futbol sahası, Basketbol sahası ve voleybol sahası bulunmaktadır. Ayrıca barfiks direkleri mevcuttur.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :